L$ kopen
(Klik hier om in te loggen)

De DX Club, jouw voordeel in Second Life!

Welkom bij de DX Club!

Lidmaatschap van de DX club geeft je recht op korting als je linden dollars koopt. En in de toekomst vele andere voordelen. Club members kunnen tijdens hun aankoop stemmen op de community of sim van hun keuze. Voor elke aankoop met een stem zal DX een klein bedrag aan deze community geven. Met dit bedrag kunnen de leden van die community hun activiteiten weer uitbreiden en Second Life nog leuker en mooier maken!

Voor het membership van de DX club willen we graag iets meer van je weten. De informatie die je hier opgeeft wordt alleen gebruikt om je persoonlijke te kunnen benaderen of anoniem voor statistische gegevens. We verzoeken je de gegevens zo goed mogelijk in te vullen.

Let op, het e-mail adres moet opnieuw worden bevestigd. Na invullen van het onderstaande formulier ontvang je een e-mail met een bevestiging link. Als je op deze link hebt geklikt ben je lid van de DX club.


Je bent niet ingelogd. Je kunt alleen lid worden van de DX club als je ingelogd bent. Klik hier om in te loggen of klik hier om een account aan te maken.